Egészségmegőrző Programok

A folyamatos terhelés, a szabadidő hiánya miatt sokan panaszokkal csak későn jutnak el a megfelelő szakorvoshoz, így nincs lehetőség a betegségek korai felismerésére és kezelésére...

Cégünk széleskörű szűrővizsgálatok szervezésével az a célja, hogy lehetőséget biztosítson alap és teljes körű szakorvosi vizsgálatra, mindazoknak, akik kevés szabadidővel rendelkeznek és egészségtudatosan gondolkodva törekszenek arra, hogy minőségi életet éljenek.

Az egészség megőrző program keretében, a szűrővizsgálatokat kulturált körülmények között, magasan képzett szakorvosok bevonásával, korszerű eszközökkel felszerelt szakrendelőkben, a páciensek által megválasztott időpontban várakozás nélkül tudjuk biztosítani.

A REGISZTRÁCIÓ SORÁN MEGJELÖLT IGÉNY ESETÉN RÉSZLETES VIZSGÁLATI PROGRAMOT KÜLDÜNK.

ÁLTALÁNOS SZŰRÉSI PROGRAMOK

Maximum

Alapos szűrővizsgálat

Optimum menedzserszűrési csomag + Csontsűrűség mérés.

Bőrgyógyászati szakvizsgálat.

Szív ultrahang vizsgálat

Urológiai szűrés.

Pajzsmirigy ultrahang vizsgálat.

120.350,-Ft

Optimum

Menedzser szűrővizsálat

Nagylabor vizsgálat

Széklet – vérteszt (3x)

Hasi és kismedence ultrahang

Általános belgyógyászati és kardiológiai vizsgálat EKG-val

Sebészeti szakvizsgálat

Fül – orr – gégészeti vizsgálat, hallásvizsgálattal

Szemészeti szakorvosi vizsgálat

Nőgyógyászati vizsgálat

Urológiai vizsgálat

Összefoglaló vélemény, tanácsadás

82.000,-Ft

Minimum

Általános szűrővizsgálat

BŐRGYÓGYÁSZATI SZAKVIZSGÁLAT

CSONTSŰRŰSÉG MÉRÉS

SZÍV ULTRAHANG VIZSGÁLAT

ÁLTALÁNOS ÁTTEKINTŐ SZŰRŐVIZSGÁLAT
(hasi és kismedence ultrahang, nagylabor, széklet – vérteszt [3x], belgyógyászati vizsgálat)

48.650,-Ft

Öröklődő rákbetegségek szűrése

DNS diagnosztikai laboratóriumunk a legfrissebb szakirodalmi adatokkal szinkronizált magas szintű genetikai információt nyújt mind gyakori öröklődő betegségek, mind a leggyakoribb daganatos betegségek terén. Vizsgálataink öröklődő betegségek diagnosztikáját és a daganatos betegségek célzott, az eredményességet nagymértékben javító kezeléséhez nyújtanak segítséget.

Öröklődő betegségek szűrése

Számos betegség kialakulásában és progressziójában a genetikai és a környezeti tényezők egyaránt fontos szerephez jutnak. Különösen a cisztás fibrózisra (CF) hajlamosító CFTR génben valamint az emlőrákra (és petefészekrákra) hajlamosító BRCA1 és BRCA2 génekben előforduló mutációk feltárására mutatkozik jelentős igény. A vizsgálataink újgenerációs DNS szekvenálás segítségével biztosítják a vizsgált gének teljes kódoló régiójának analízisét.

A vizsgálathoz szükséges anyag: 5 milliliter EDTAs vér, szájnyálkahártya kenet, vagy tisztított DNS.

Cisztás fibrózis

A cisztás fibrózis az egyik leggyakoribb veleszületett genetikai betegség. Gyakorisága a fehér (kaukázusi) populációkban 1/2500-3000, Magyarországon minden 28. ember hordozó. A gén hiba a családokban akár több generáción át is rejtve maradhat, és csak akkor jelenik meg betegség formájában, ha mindkét szülő hordozza a hibás génszakaszt.

Örökletes emlő-és petefészekrák

Az emlőrák hazánkban a nők leggyakoribb rosszindulatú daganata: az átlagos népességben mintegy 10% annak a kockázata, hogy egy nőnél emlőrák alakul ki élete folyamán. Az emlő-és petefészek daganatok kialakulásáért az esetek egy részében valamilyen örökletes génelváltozás (mutáció) a felelős. Az emlőrákra hajlamosító örökletes mutációknak megközelítőleg a fele a BRCA1, és BRCA2 génekben található. Amennyiben ezekben a génekben mutáció található 50-90 %-ban alakulhat ki az ember élete során daganat.

Személyre szabott rákterápia-tumormarkerek diagnosztikája
Az utóbbi években forradalmi változások zajlanak a rákgyógyításban: számos ráktípusnál váltak elérhetővé a célzottan ható készítmények, amelyekkel sok esetben jelentős javulás érhető el a daganatos beteg állapotában. A személyre szabott terápia során meghatározott tumor-markerek vizsgálatával meghatározható, mely készítmény kerüljön alkalmazásra az egyes betegeknél.
A vastag- és végbél-, valamint a nem-kissejtes tüdőtumorok kezelésének jelenleg leghatékonyabb módja az úgynevezett EGFR jelátviteli útvonalat célozza meg. A célzott terápiához a következő gének vizsgálata ajánlott: KRAS, NRAS, EGFR, BRAF, PIK3CA, C-KIT. Ezeket a vizsgálatokat validált, CE IVD jelzésű diagnosztikai kitekkel végezzük.

Öröklődő rákbetegségek szűrése

A vizsgálatok költsége eltérő!

Vizsgálati igényének ismeretében bővebb információt és részletes
árajánlatot adunk!

Öröklődő

Betegségek

• cisztás fibrózis

• örökletes emlő-és  petefészekrák

• Személyre szabott rákterápia-tumormarkerek diagnosztikája

Genetikai Szűrések

Az egészségügyi ellátásban velünk együttműködő magyar tulajdonú cég által olyan géndiagnosztikai szolgáltatást tudunk ajánlani, melynek segítségével a betegségek kialakulása személyre szabottan előzhető meg. Egy preventív géndiagnosztikai vizsgálattal személyre szabott javaslat készül az egészség védelmére, melynek hátterét a csúcstechnológiás géntérképezési laboratórium biztosítja.

A gén leképezés szájnyálkahártya mintája alapján készül, egyszerűen, gyorsan és fájdalommentesen.

A vizsgálatok költsége eltérő!

Vizsgálati igényének ismeretében bővebb információt és részletes árajánlatot adunk!

Gén Diagnosztika

Jelenlegi vizsgálatok

• Antioxidáns gén térkép

• Csontritkulás gén térkép

• Gyermek koncepció gén térkép

• Tumor kialakulása gén térkép

• Fogászati gén térkép

• Szív és érrendszeri gén térkép

• Táplálkozási gén térkép