Kényelem és luxus

Válassza Szegedet, és válasszon tradíció és modern, a magyar ízek és a világkonyha között.

Szeged, 

a napfény városa, 

a paloták városa,

Igazi pihenés

Töltsön kellemes napokat a történelmi belváros csendes sétálóutcájában álló műemlék épületben, a Szent János Hotel klasszikus vagy modern szobáiban.

Vagy válasszon egy igazi butik hotelt, ahol a tökéletes kényelem mellett a Gault&Millau étteremkalauz által is elismert gasztronómiai élményben lehet része. A Tiszavirág séfjei a múltat a jelennel ötvözik, a nemzetközi konyha remekei mellett a helyi termelők szállítják az alapanyagot a friss, házias ételekhez.

Ha a világ bármely táján ismert minőséget keresi, akkor nem fog csalódni a Novotel Hotelben, melynek szobáiból csodálatos a kilátás a Tiszára.

Szeged kertvárosában nem csupán elegáns szálloda, hanem egyben wellness, élmény és gyógyászati komplexum a Forrás Hotel. Itt minden egy helyen megtalálható az aktív pihenéshez.

Szegedet nem csak látni kell, meg is kell ízlelni.

Kezdje a szegedi halászlével, kóstolja meg a tradicionális magyar ételt a Tisza partján, egy igazi halászcsárdában.

A régi időket idéző kisvendéglőben pedig válogasson a magyaros ételekből. Kóstolja meg az aranyló Újházy tyúkhús levest vagy a kemencében sült csülköt.

Egy korsó Guiness-ért térjen be egy igazi pub-ba, a John Bull-ba, ahol az angol és a magyar konyha kínálata is szerepel az étlapon.

Foglaljon helyet egy napsütötte asztal mellett el az A Cappella cukrászda teraszán és  ne mulassza el kipróbálni Magyarország tortáját.

És ha csak sétálni támad kedve, akkor kísérőnek válassza a Levendula Cukrászda különleges fagylaltjainak egyikét. Egy fahéjas szilva jó társa lesz Szeged felfedezéséhez.

szall-tripaddvisor

szall-trivago